LOGO 10_5 MILLES 2024+ Menorca lines

L’10/5 MILLES AL PORT DE MAÓ SUPERA ELS CINQUANTA INSCRITS A FALTA D’UN MES

La tercera edició de la cursa en milles que permet recórrer la Base Naval, l’illa Pinto o la Fortalesa La Mola tindrà lloc el dissabte 15 de setembre

Quan falta poc menys d’un mes perquè es disputi la tercera edició de la 10/5 Milles Ciutat de Maó, les inscripcions anticipades per participar en aquesta cursa a través del patrimoni històric i natural de Menorca superen ja els cinquanta corredors. Des de Dynamic Menorca, entitat organitzadora de l’esdeveniment valoren positivament l’interès que segueix despertant aquesta prova i confien que el ritme d’inscrits es vagi incrementant a mesura que s’acosti la data límit que finalitza el dia 12 de setembre, tres dies abans de la gran cita. “L’objectiu és situar-se al llindar dels 300 corredors per consolidar l’interès que desperta aquesta prova en el calendari esportiu de Menorca” explica Manuel Hernández, Director de Cursa.

De moment, la majoria d’atletes que han formalitzat la seva inscripció ho han fet optant pel tram llarg de les 10 milles el recorregut té una primera part dins de la Fortalesa de La Mola per continuar fins a la Base Naval, que permetrà, un any més, accedir a les seves instal·lacions per arribar fins a l’Illa Pinto i finalitzar davant de l’Estació Marítima on se situarà la línia de meta.

La prova, que compta amb el patrocini del Consell Insular de Menorca a través de la Fundació Foment del Turisme, l’Ajuntament de Maó i la implicació del Consell Regulador del Formatge Maó Menorca o Gin Xoriguer, entre altres suports, comptarà aquest any amb més empreses que han volgut sumar-se a l’esdeveniment com els hotels Tramontana Park o Decathlon, que regalarà material esportiu a tots els participants.

[button text=”INSCRIPCIONS AQUÍ” link=”https://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=6105394&zwlng=ca” style=”info” size=”large” display=”inline” target=”_blank” icon=”no”]