LOGO 10_5 MILLES 2024+ Menorca lines

L’10/5 MILLES CANVIA PARCIALMENT EL SEU RECORREGUT PER EVITAR LES OBRES DE LA URBANITZACIÓ DE CALA LLONGA

La prolongació de les obres de clavegueram de la urbanització de Cala Llonga han obligat a realitzar una modificació parcial del recorregut de les 10 Milles Ciutat de Maó.

A petició expressa de l’Ajuntament de Maó i al·ludint motius de seguretat, des de l’organització s’ha decidit alterar el circuit urbà pel qual passaran els corredors que participin en la prova del pròxim 15 de setembre. El canvi afecta exclusivament als inscrits en el tram llarg de 10 milles que en comptes d’entrar a la urbanització pel lloc previst, ho faran més endavant, accedint directament al Passeig Marítim de Cala Llonga.

Aquesta situació ha obligat, de manera excepcional, a haver de retallar una milla el total del tram llarg per poder esquivar la zona en obres. En aquest sentit, ens posem en contacte amb vosaltres per informar d’aquesta nova situació imprevista i oferir-vos el reemborsament íntegre de la inscripció, en cas que us sentiu perjudicats per aquesta excepcionalitat. En el cas de voler la baixa de la prova ho podeu demanar a través d’aquest correu, indicant nom complet i DNI.

Volem remarcar que l’atractiu de la cursa segueix sent el mateix perquè es comença igualment a la Fortalesa de La Mola, passant per les Casetes de Vorera, la Base Naval o l’Illa Pinto.

La mesura no afecta els corredors de les 5 Milles que seguiran tenint la sortida des del Passeig Marítim de Cala Llonga.

Preguem que disculpeu les molèsties que aquests canvis us puguin ocasionar i restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment.

Veure recorregut.