LOGO 10_5 MILLES 2024+ Menorca lines

SORTIDA
Data: Dissabte, 1 de juny de 2024 a les 18.30 h.
Lloc: Fortalesa de La Mola. (Frentes 9 y 10)

ARRIBADA
Estació Marítima Creuers.

DISTÀNCIA
La distància del recorregut és de 10 milles terrestres (16.090 quilòmetres).

Descargar el recorregut a OpenRunner

DESCÀRREGA DE DOCUMENTS
 Rutòdrom i altimetria
• Plànol recorregut amb punts d’avituallament.
• Reglament.
• Descarregar autorització recollida dorsal.
• Resultats 2024

INSCRIPCIONS

Realitza la teva inscripció on-line des d’AQUI.

La data límit d’inscripció en línia será el 30 de maig de 2024.

En el cas de que quedin places lliures, es podran realitzar inscripcions presencials en la taula de recollida de dorsals, a la carpa ubicada a l’Estació Marítima Creuers el divendres 31/05/2024 de 17 a 20 hores.

L’edat mínima per participar a la 10 MILLES CIUTAT DE MAÓ es de 18 anys complits el dia de la prova.

Preu inscripció 10 Milles (16,090 km)

-Fins al 30/04/24 – 20€ + 0,90€ despeses de gestió + 1 € assegurança per no federats (+2 € lloguer de xip*)
-De l’1 al 30/05/24 –  25 € + 0,90€ despeses de gestió + 1 € assegurança per no federats (+2 € lloguer de xip*)
-Inscripcions presencials**  –  35 € + 0,90€ despeses de gestió + 1 € assegurança per no federats (+2 € lloguer de xip*)

*Els participants que disposin de xip groc podran utilitzar-lo, introduint el codi al formulari d’inscripció. Els que no disposin de xip en propietat, hauran de llogar-ne un de blanc en el procés de la inscripció i que se’ls entregarà juntament amb el dorsal. Preu: 2 € de lloguer. En finalitzar la prova és obligatori la devolució del xip de lloguer.

**Només es faran inscripcions presencials si queden places disponibles el divendres 31/05/2024.

  • La inscripció a la carrera és personal i intransferible.
  • Cap inscripció serà vàlida sense el comprovant emès per l’organització.
  • Per a qualsevol incidència, si us plau, envieu un mail a info@unisportconsulting.com.

Cursa Solidaria:

Es destinaran 2 euros de cada inscripció a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Política de devolució d’inscripcions: 

-Fins al dia 15 d’abril DEVOLUCIÓ del 50% de la inscripció
-Del 16 d’abril al 15 de maig DEVOLUCIÓ del 30% de la inscripció.
-A partir del dia 16 de maig no s’admetran baixes sota cap motiu.

Si per qualsevol causa aliena a la voluntat de l’Organització: pandèmies sanitàries, accions terroristes, circumstàncies climàtiques, accidents o talls de trams de circuits, denegació d’autorització governativa per qualsevol causa o pretext, etc., la prova no es pogués realitzar en la data programada, a petició del participant, l’Organització farà la devolució del 75% de l’import de la quota d’inscripció. El 25% restant, quedarà en poder de l’organització per sufragar les despeses de gestió de cada participant, com comissions bancàries, assegurances , confecció de dorsal o altres despeses realitzats amb motiu de la inscripció.
En el cas d’ajornament, el participant també podrà optar per deixar en dipòsit el total de l’import de la seva inscripció i mantenir-la oberta per la nova data.

NORMES EXCEPCIONALS

S’informa de que les condicions de participació i/o algun punt del reglament es poden veure modificats per tal de seguir les normes de seguretat marcades per les autoritats sanitàries, en el moment de la celebració de la prova.

LLIURAMENT DE DORSALS

Lloc: Carpa ubicada a l’Estació Marítima Creuers (META)
– Divendres 31 de maig de 17 – 20 h – Lliurament de dorsals i inscripcions d’última hora (en cas d’haver places disponibles).
– Dissabte 1 de juny de 10 – 14 h – Lliurament de dorsals (Aquest dia no es faran inscripcions d’última hora).

Lloc: Carpa ubicada a l’Estació Marítima Creuers (META)
– Dissabte 1 de juny de 16.15 – 17.00h – Recollida de dorsals (Aquest dia no es faran inscripcions d’última hora).

Per a la retirada del dorsal serà imprescindible un document oficial d’identitat (D.N.I., passaport, carnet de conduir).

Per recollir del dorsal, els atletes que hagin al·legat estar federats, hauran de presentar l’original de la llicència federativa. En el cas de que la seva federació no els aporti aquest document, tindran que aportar un certificat de la federació corresponent. Només s’admeten federats d’atletisme.

El participant que no pugui acudir en persona a la retirada del seu dorsal pot autoritzar una altra persona. Hi ha un formulari (descarregar aquí) el qual, la persona autoritzada, haurà de portar emplenat, juntament amb el seu DNI i una fotocòpia del DNI de que autoritza. Es podrà descarregar aquest document des de la web. Aquest tràmit és indispensable per recollir un dorsal de tercera persona, encara que siguin familiars. En cas de recollir un dorsal de persona federada, s’haurà d’aportar l’acreditació indicada en el paràgraf anterior.

HORARIS I TRASLLATS AL PUNT DE SORTIDA

 L’organització posa a disposició dels participants, prèvia sol·licitud en el formulari d’inscripció, servei gratuït de trasllat al punt de sortida de cada distància.
 L’autobús sortirà des del pàrquing de l’Estació Marítima Creuers cap a la Fortalesa de la Mola a les 17:30 hores.
 La sortida per a 10 Milles, Fortalesa de la Mola, disposa d’un aparcament que s’habilitarà per als cotxes d’acompanyants, no obstant és convenient tenir en compte que la carretera d’accés a la Mola estarà tallada a partir de les 17:00 hores i que en el cas que algun acompanyant no abandoni la Mola abans de la sortida, haurà d’esperar la cua de la cursa.
 L’organització recomana utilitzar els mitjans de transport gratuïts (només per a participants) que es faciliten ja que la carretera patirà importants restriccions de trànsit. A més, recordem que no hi haurà servei d’autobús de retorn des de la meta al lloc de la sortida.

SERVEI DE GUARDA-ROBA

 A la sortida hi haurà un servei de custòdia de bosses dels atletes participants.
El guarda-roba romandrà obert fins quinze minuts abans de la cursa (18:15 hores). Només s’admetrà un borsa per participant.
La bossa ha d’anar tancada i identificada amb l’etiqueta que li subministrarà l’organització, juntament amb el dorsal.
 Al recinte de la Post-Meta s’habilitarà una zona on es dipositaran les borses, distribuïdes per número. La retirada es farà mitjançant la presentació del dorsal.
 L’organització no es fa responsable dels efectes personals que es deixin al guarda-roba.

Es podran recollir les borses fins a les 21:00 hores del dia de la cursa