LOGO 10_5 MILLES 2024+ Menorca lines
Inscripció i informació prèvia

10/5 Milles Ciutat de Maó 2024 se celebrarà l’ 1 de juny de 2024, a les 18.30 hores.

La manera més ràpida i còmoda és realitzar-la a través del següent enllaç. Inscriure’s aquí.
Només s’admeten inscripcions en línia a través d’aquest enllaç.

Es faran inscripcions presencials a la taula de recollida de dorsals a la tenda de Decathlon Maó – Menorca, Av. d’Europa, 3 – 07714 Maó, el divendres 31 de maig de 17 a 20 hores.

Preus de la inscripció:

10 Milles (16,090 km)

  • Fins al 30/04/24: 20 € + 0,90€ de despeses de gestió + 1 € assegurança per no federats (+2 € lloguer de xip*)
  • De l’1 al 30/05/24: 25 € + 0,90€ de despeses de gestió + 1 € assegurança per no federats (+2 € lloguer de xip*)
  • Inscripcions presencials** : 35 € + 0,90€ de despeses de gestió +1 € assegurança per no federats (+2 € lloguer de xip*)

5 Milles (8,045 km)

  • Fins al 30/04/24: 15 € + 0,90€ de despeses de gestió + 1 € assegurança per no federats (+2 € lloguer de xip*)
  • De l’1 al 30/05/24: 20 € +  0,90€ de despeses de gestió + 1 € assegurança per no federats (+2 € lloguer de xip*)
  • Inscripcions presencials**: 25 € + 0,90€ de despeses de gestió + 1 € assegurança per no federats (+2 € lloguer de xip*)

*Els participants que disposin de xip groc podran utilitzar-lo, introduint el codi al formulari d’inscripció. Els que no disposin de xip en propietat, hauran de llogar-ne un de blanc en el procés de la inscripció i que se’ls entregarà juntament amb el dorsal. Preu: 2 € de lloguer. En finalitzar la prova és obligatori la devolució del xip de lloguer.

**Només es faran inscripcions presencials si queden places disponibles el divendres 31/05/2024.

Es destinaran 2 € de cada inscripció a l’Associació Espanyola contra el Càncer.

Un cop realitzada la inscripció rebràs un correu electrònic, si passat 24 hores no has rebut cap correu, pots enviar un correu a info@unisportconsulting.com.

L’últim dia que tens per inscriure’t en línia és el 30 de maig 2024.

Es podran fer inscripcions presencials a la taula de recollida de dorsals, a la tenda de Decathlon Maó – Menorca, Av. d’Europa, 3 – 07714 Maó el divendres 31/05/2024 de 17 a 20 hores.

 

Fins el dia 15 d’abril, pots recuperar el 50% de la inscripció
Del 16 d’abril fins el 15 de maig, el 30% de la inscripció.
A partir del dia 16 de maig no pots recuperar els diners de la inscripció.

Si per qualsevol causa aliena a la voluntat de l’Organització: pandèmies sanitàries, accions terroristes, circumstàncies climàtiques, accidents o talls de trams de circuits, denegació d’autorització governativa per qualsevol causa o pretext, etc., la prova no es pogués realitzar en la data programada, a petició del participant, l’Organització farà la devolució del 75% de l’import de la quota d’inscripció. El 25% restant, quedarà en poder de l’organització per sufragar les despeses de gestió de cada participant, com comissions bancàries, assegurances , confecció de dorsal o altres despeses realitzats amb motiu de la inscripció.
En el cas d’ajornament, el participant també podrà optar per deixar en dipòsit el total de l’import de la seva inscripció i mantenir-la oberta per la nova data.

Lloc: Decathlon Maó – Menorca (Av. d’Europa, 3 – Maó).

Divendres 31 de maig de 17 – 20 h – Lliurament de dorsals i inscripcions d’última hora.

Dissabte 1 de juny de 10 – 14 h – Lliurament de dorsals (Aquest dia no es faran inscripcions d’última hora).

 

Lloc: Estació Marítima Creuers (META)

Dissabte 1 de juny de 16.15 – 17 h – Lliurament de dorsals (Aquest dia no es faran inscripcions d’última hora).

Per a la retirada del dorsal serà imprescindible un document oficial d’identitat (D.N.I., passaport, carnet de conduir).

Per recollir del dorsal, els atletes que hagin al·legat estar federats, hauran de presentar algun justificant de la Federació d’Atletisme corresponent, per exemple un certificat, etc. Només s’admeten federats d’atletisme.

Recorda que al lloc de les sortides  no es lliurarà cap dorsal.

El participant que no pugui acudir en persona a la retirada del seu dorsal pot autoritzar una altra persona. Hi ha un formulari el qual, la persona autoritzada, haurà de portar emplenat, juntament amb el seu DNI i una fotocòpia del DNI de qui autoritza. Es podrà descarregar el formulari des de la web a la informació de la cursa o:

DESCARREGAR FORMULARI 10 MILLES

DESCARREGAR FORMULARI 5 MILLES

Aquest tràmit és indispensable per recollir un dorsal de tercera persona, encara que siguin familiars. En cas de recollir un dorsal de persona federada, s’haurà d’aportar algun justificant de la Federació d’Atletisme corresponent, per exemple un certificat, etc. Només s’admeten federats d’atletisme.

Inscripció i informació prèvia

S’informa de que algun punt del present reglament es pot veure modificat per seguir les normes de seguretat marcades per les autoritats sanitàries, en el moment de la celebració de la prova.

 L’organització posa a disposició dels participants, prèvia sol·licitud en el formulari d’inscripció, servei gratuït de trasllat al punt de sortida de les dues distàncies.
 L’autobús per les 10 Milles sortirà des del pàrquing de l’Estació Marítima Creuers cap a la Fortalesa de la Mola a les 17:30 hores.
 La sortida per a 10 Milles, Fortalesa de la Mola, disposa d’un aparcament que s’habilitarà per als cotxes d’acompanyants, no obstant és convenient saber que la carretera d’accés a la Mola estarà tallada a partir de les 17:30 hores i que en el cas que algun acompanyant no abandoni la Mola abans de la sortida, haurà d’esperar la cua de la cursa.
 L’autobús de les 5 Milles sortirà des del pàrquing de l’Estació Marítima Creuers cap a la Urb. Cala Llonga a les 17:45 hores.
 L’organització recomana encaridament utilitzar els mitjans de transport gratuïts (només per a participants) que es faciliten per a tal efecte ja que la carretera patirà importants restriccions de trànsit.

A més, recordem que no hi haurà servei d’autobús de retorn des de la meta al punt de sortida.

 A la sortida hi haurà un servei de custòdia de bosses dels atletes participants.
 El guarda-roba romandrà obert fins quinze minuts abans de la cursa (18.15 hores). Només s’admetrà una borsa per participant.
 La borsa ha d’anar tancada i identificada amb l’etiqueta que li subministrarà l’organització, juntament amb el dorsal.
 Al recinte de la Post-Meta s’habilitarà una zona on es dipositaran les borses, distribuïdes per nombre. La retirada es farà mitjançant la presentació del dorsal.
 L’organització no es fa responsable dels efectes personals que es deixin al guarda-roba. Es podran recollir fins a les 21:00 hores del dia de la prova.

En cas de pèrdua del teu xip groc, pots llogar-ne un de blanc, en el moment de recollir el dorsal.

En cas d’oblidar-te el xip just abans de la cursa, ho hauràs de comunicar a alguna persona de l’organització.

Els corredors de 10 Milles tenen dos punts d’avituallament en cursa (3,6 milles y 7,1 milles) i un altre a Meta. En ells se subministra aigua i fruita.

Els corredors de 5 Milles tenen un punt d’avituallament en cursa (2,1 milles) i un altre a Meta. En ells se subministra aigua i fruita.

Tots els participants, oficialment inscrits, que hagin indicat en el procés d’inscripció que estan federats, participen sota la cobertura i condicions de l’assegurança de la Federació d’Atletisme de la seva comunitat autònoma. Els atletes que no hagi al·legat estar federats i per tant han contractat l’assegurança de la cursa, estaran coberts per la pòlissa concertada per l’organització, que cobrirà els accidents que pugui haver-hi a conseqüència directa del desenvolupament de la prova, però mai com a derivació d’un patiment o tara latent, lesió, imprudència, negligència, inobservança de les lleis i de l’articulat del reglament, etc., ni els produïts en els desplaçaments al i des del lloc en què es desenvolupi la carrera.

L’organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin patir o causar a tercers en hores posteriors a la seva participació en la cursa.

Per recollir del dorsal, els atletes que hagin al·legat estar federats, hauran de presentar l’original de la llicència federativa. En el cas de que la seva federació no els aporti aquest document, tindran que aportar un certificat de la federació corresponent. Només s’admeten federats de ciclisme.

Hi ha una classificació general absoluta masculina i una general absoluta femenina per a 5 i 10 Milles.

  • El guanyador i guanyadora de la classificació absoluta de les 10 Milles rebrà un trofeu i 10 kg de Formatge DO Maó-Menorca.
  • El guanyador i guanyadora de les 5 Milles rebrà un trofeu i 5 kg de Formatge DO Maó-Menorca.
  • El segon i tercer classificat i classificada de la categoria absoluta masculina i femenina de les 10 Milles rebran un trofeu.
  • El segon i tercer classificat i classificada de la categoria absoluta masculina i femenina de les 5 Milles rebran un trofeu.

També rebran trofeu el primer classificat masculí i femení de les 10 Milles i de les 5 Milles, de les següents categories per edat:

– Juvenil masculí i femení (nascuts/des els anys 2007 i 2008) (16 – 17 anys inclosos) * (únicament poden participar a la distància de 5 milles)
– Júnior masculí i femení (nascuts/des els anys 2005 i 2006) (18 – 19 anys inclosos)
– Promesa masculí i femení (nascuts/des entre els anys 2002, 2003 i 2004) (20-22 anys inclosos)
– Sènior masculí i femení (nascuts/-es entre del 2/06/89 al 31/12/2001) (23-34 anys inclosos)
– M35 / W35 (35-39 anys inclosos) 
– M40 / W40 (40-44 anys inclosos)
– M45 / W45 (45-49 anys inclosos)
– M50 / W50 (50 – 54 anys inclosos)
– M55 / W55 (55 – 59 anys inclosos)
– M60 / W60 (60 – 64 anys inclosos)
– M65 / W65 (nascuts/-es abans del 02/06/59)

 

 

 

 

Varis