LOGO 10_5 MILLES 2024+ Menorca lines

ÚLTIMES HORES PER INSCRIURE A LA TERCERA EDICIÓ DE LA 10/5 MILLES CIUTAT DE MAÓ

La celebració de la Festa Menorquina comptarà amb una degustació especial de Gin Xoriguer, Quelly la D.O Formatge Maó Menorca

 A tan sols quatre dies per poder disputar la tercera edició de la 10/5 Milles Ciutat de Maó, el degoteig d’inscripcions és constant i sembla que hi ha moltes ganes de poder córrer pels indrets més emblemàtics del port de Maó. “Estem veient entre els atletes inscrits a persones vingudes de fora de Menorca, cosa que compleix amb un dels objectius marcats aquest any.” Explica Manuel Hernández, Director de Cursa. Precisament des de la direcció de carrera se segueix treballant frenèticament aquestes últimes hores per a poder deixar a punt tot el recorregut amb les senyalitzacions, els serveis previstos, els avituallaments i tota la logística que comporta poder organitzar un esdeveniment d’aquestes característiques. Un dels aspectes importants és la seguretat tant per als corredors com també per als espectadors i per això fa uns dies tenia lloc la reunió amb les autoritats i cossos de seguretat que vetllaran per a un normal desenvolupament de la prova durant tot el recorregut. Policia Municipal, Guàrdia Civil de Trànsit i Policia Portuària coordinaran la seva presència i actuació per a tot el recorregut previst.

Festa Menorquina
Una de les novetats importants per al dia 15 serà la Festa Menorquina que aquest any s’ha previst des de Dynamic Menorca en acabar la prova cap a les 19.00 hores. “Tenim muntada una degustació especial de productes oferts per les marques Xoriguer, Quelly i Formatge Maó Menorca que s’han sumat a aquesta festa final que hem muntat per agrair a tots els corredors la seva participació així com a les persones que d’alguna manera o altra contribueixen al fet que es faci realitat cada any aquesta prova” explica Manuel Hernández, Director de Cursa.